Werk in uitvoering…..

En daar was het alweer midden januari, de kerst periode is voor mijn gevoel allang weer voorbij. Maar de dozen met opgeruimde kerstspullen staan nog maar net weer op zolder om in het aankomende jaar weer van een laagje stof te worden voorzien.
Na alle warme najaars- en winter kleuren heb ik dan weer behoefte aan een frisse wind door het huis. De lijsten zijn weer van nieuwe platen met afbeeldingen en teksten voorzien die ik veelal zelf maak.
En we hebben weer groen in huis! Een goede frisse kleur, die toch zeker in combinatie met natuurlijke materialen en kleuren zoals koper (nog altijd mijn favoriet) sfeer in huis geeft.

Koper blijft bij ons in huis nog wel een poosje, al wordt het richting de warmere maanden toch vervangen door frissere kleuren. 2016 jaar moet het jaar van oker-goud tinten worden. En dit zie al veel terug in woonbladen en interieur winkels. Ik vind dit een gewaagde nieuwe kleur met veel mogelijkheden.

Afgelopen weken hebben we bij ons thuis ook niet stil gezeten, we hebben de Scandinavische sfeer doorgetrokken. Wit en zwart zijn nu de basis kleuren.
En koper en groen zijn de accessoires kleuren voorlopig. Deze kunnen makkelijk worden veranderd, en de basis blijft dan goed. Er liggen nu nog wat projecten te wachten, zodra dit klaar is kunnen ook hiervan de puntjes op de ‘i’ gezet kunnen worden. Maar als interieurstyliste ben je nooit klaar….. de uitgebreide foto’s van de restyling volgen binnenkort. tot die tijd in de galerij hier beneden een kleine sfeer impressie…

Verder liggen er alweer een aantal nieuwe projecten te wachten, waaronder een hele gave Moederdag actie! Maar daar moeten we nog even op wachten!


Reacties zijn gesloten.