Húske Styling?

Húske Styling, en de persoon erachter

Húske Styling is een jong bedrijf voor iedereen die een eigen en een passend interieur en kleuradvies wil. Je hoeft niet te verhuizen om fijn te kunnen wonen! Er zijn zoveel mogelijkheden om heerlijk en prettig in je eigen huis te vertoeven.

Een andere kleur op de muur, het verschuiven van de meubels. Kleine aanpassingen in het interieur kunnen het verschil al maken. Vraag je, je ook weleens af ‘Ik heb mooie spullen, maar waarom komt het niet hier in huis niet tot zijn recht?

Húske Styling helpt bij dit soort ‘interieurproblemen’. Een vrijblijvend oriëntatie gesprek bij de klant thuis is vaak het begin van een helpend interieur of kleuradvies. Dit advies kan variëren van alleen een kleuradvies van de slaapkamer tot een complete restyling van een woonkamer.

Ik ben Rianna Leemburg, vrouw van Sjoerd en Mem van 2 fantastische dochters en sinds 2017 ‘weer’ wonend in Terherne. Tot die tijd bijna 9 jaar in Gorredijk gewoond in een prachtige huisje aan de turfroute. Maar we wilden nog weleens  nog iets anders (misschien zelf wel iets bouwen) en na een lange periode konden we dit huis kopen en gaan verbouwen (lees: 3 muren zijn blijven staan). Na een jaar verbouwen zijn we begin 2018 erin getrokken. wat een super huis, waar we met veel plezier wonen en nog wel even een tijde door zullen klussen..

Ik werk als pedagogische medewerker op een peuterspeelzaal. Fantastisch, waardevol werk. Daarnaast heb ik het altijd leuk gevonden om met inrichting en interieurs bezig te zijn dat ik na de opleiding interieur en kleuradvies aan het Cibap in Zwolle ook graag hiermee wat wilde gaan doen. in 2013 ben ik daarom begonnen met Huske Styling voor interieur en kleuradviezen voor iedereen! Geweldig om mensen te mogen helpen met hun ‘interieur prblemen’

Nieuwsgierig geworden wat Huske Styling zoal doet? Kijk eens in mijn portfolio voor restylingen, interieur-&kleuradviezen en bij de moodboards. Kijk voor leuke tips & trends voor in huis eens bij, Ideetje!