Lente! Vooruit… bijna dan!

Lente!
Op het moment dat ik dit aan het typen ben, schijnt het zonnetje heerlijk de woonkamer binnen! Tevreden kijk ik om me heen, naar ons fijn ingericht huis.. wensen genoeg, altijd! Maar voor nu is het weer sfeervol en de mintgroene accessoires komen prachtig tot hun recht in ons voorjaarshuis!
Er staan her en der wat voorjaarstakken en met de paasdagen in het vooruitzicht mogen ook de paastakken met kinderen in huis niet ontbreken. Dit jaar gekozen voor prachtige ingetogen paaseitjes in de takken. Zwart, wit en houtkleur wat een fijne kleuren vind ik dit in huis!

Voor de meisjes heb ik kleinere takken op hun tafeltje in een klein vaasje gezet hierin hebben we mintgroene pop up eitjes opgehangen en meneer de paashaas maakt het geheel af.

Ondertussen zijn we in en om het huis aan het opruimen en daar waar het kan alles dan ook aan het schoonmaken. De ideeën voor de tuin worden op papier gezet, helaas moeten we met de uitvoering nog even wachten tot het weer way aangenamer en zonniger zal worden!

Hieronder nog wat inspiratie voor een voorjaarshuis!


Reacties zijn gesloten.