We zijn er weer!

Eindelijk….. we zijn er weer! We gaan langzaam aan weer opstarten met de werkzaamheden van Huske Styling!
2018 start voor Huske Styling iets later dan gehoopt i.v.m. het uitlopen van de verbouwing van ons huis. Terwijl ik dit aan het typen ben, dwarrelen de sneuuwflokjes naar benden en zie ik hier en daar al schaatsfoto’s op social media tegen komen!

Desondanks loopt februari ook al op zijn eind en over een paar weken is het alweer Pasen. Heerlijk om weer de frisse kleuren en wat nieuwe planten en bloemen in huis te halen! Wij konden een paar flinke kronkelwilg takken krijgen, prachtig vind ik ze! Wilde grote takken, in een grote vaas water en er komen ook nog blaadjes aan!


Volop na-zomeren

Wauw! Wat mogen wij nog van een paar prachtige september weken genieten!
Overdag genieten we volop buiten van de zon en de heerlijke temperaturen!

S’avonds beginnen we al wel te merken dat de herfst binnenkort zijn intrede zal maken, het wordt al vroeg donker en ook de temperaturen gaan snel naar beneden s’avonds wat ons toch vroeger op de bank in huis zet dan dat we misschien wel willen. Des te meer reden om het ook in huis weer aangenaam te maken.

Húske Styling heeft de zomer kleuren groen, deels vervangen door de prachtige warme herfsttinten: koper. De kussens op de bank zijn weer toegenomen, maar ook de prachtige dekens en plaids hebben hun plek weer gevonden. Nu het sneller donker is, staan ook de kaarsen en waxinelichtjes weer te pronken in hun koperen glaasjes, wat weer voor prachtige lichtval zorgt zo s’avonds op de bank.

Met nog maar een paar weken te gaan, staat ook de woonmaand oktober voor de deur met als aftrap de VT wonen & designbeurs in Asterdam, de kaarten zijn geregeld en we kunnen bijna niet wachten tot het zover is! We zijn benieuwd naar de nieuwe trends en kleuren voor aankomend seizoen.
In oktober start Húske Styling ook met een geweldige actie! deze laat nog even op zich wachten, maar hou onze FB en site goed in de gaten!

 

 


Kom, we gaan naar buiten!

Het warme, zonnige weer heeft nogal op zich laten wachten. Binnen zijn we daarom nog steeds blijven doorgaan met het af stylen van het huis. Aardig gelukt dachten we zo..

We zaten zo te wachten op die fijne zon, en daar is hij dan! Kom, we gaan naar buiten!
De lounge bank weer voorzien van de nodige kussens, een plaid voor de oudere avonden en een heerlijk weg droom hoekje in de schaduw maken voor de te hete uurtjes in de zon. Verse bloemen in de potten en vazen.
Ook hebben we onze verticale groente tuintje weer voorzien van verse kruiden, nu de aardbeien zijn uitgebloeid.
Het vakantie gevoel kan nu alvast echt beginnen in je eigen tuin! Geniet van de mooie zomer en blijf ons vooral volgen op Facebook en Instagram! Voor inspiratie hebben we hieronder een aantal leuke sfeerhoekjes op de foto gezet. Succes!

 


Lente! Vooruit… bijna dan!

Lente!
Op het moment dat ik dit aan het typen ben, schijnt het zonnetje heerlijk de woonkamer binnen! Tevreden kijk ik om me heen, naar ons fijn ingericht huis.. wensen genoeg, altijd! Maar voor nu is het weer sfeervol en de mintgroene accessoires komen prachtig tot hun recht in ons voorjaarshuis!
Er staan her en der wat voorjaarstakken en met de paasdagen in het vooruitzicht mogen ook de paastakken met kinderen in huis niet ontbreken. Dit jaar gekozen voor prachtige ingetogen paaseitjes in de takken. Zwart, wit en houtkleur wat een fijne kleuren vind ik dit in huis!

Voor de meisjes heb ik kleinere takken op hun tafeltje in een klein vaasje gezet hierin hebben we mintgroene pop up eitjes opgehangen en meneer de paashaas maakt het geheel af.

Ondertussen zijn we in en om het huis aan het opruimen en daar waar het kan alles dan ook aan het schoonmaken. De ideeën voor de tuin worden op papier gezet, helaas moeten we met de uitvoering nog even wachten tot het weer way aangenamer en zonniger zal worden!

Hieronder nog wat inspiratie voor een voorjaarshuis!


Werk in uitvoering…..

En daar was het alweer midden januari, de kerst periode is voor mijn gevoel allang weer voorbij. Maar de dozen met opgeruimde kerstspullen staan nog maar net weer op zolder om in het aankomende jaar weer van een laagje stof te worden voorzien.
Na alle warme najaars- en winter kleuren heb ik dan weer behoefte aan een frisse wind door het huis. De lijsten zijn weer van nieuwe platen met afbeeldingen en teksten voorzien die ik veelal zelf maak.
En we hebben weer groen in huis! Een goede frisse kleur, die toch zeker in combinatie met natuurlijke materialen en kleuren zoals koper (nog altijd mijn favoriet) sfeer in huis geeft.

Koper blijft bij ons in huis nog wel een poosje, al wordt het richting de warmere maanden toch vervangen door frissere kleuren. 2016 jaar moet het jaar van oker-goud tinten worden. En dit zie al veel terug in woonbladen en interieur winkels. Ik vind dit een gewaagde nieuwe kleur met veel mogelijkheden.

Afgelopen weken hebben we bij ons thuis ook niet stil gezeten, we hebben de Scandinavische sfeer doorgetrokken. Wit en zwart zijn nu de basis kleuren.
En koper en groen zijn de accessoires kleuren voorlopig. Deze kunnen makkelijk worden veranderd, en de basis blijft dan goed. Er liggen nu nog wat projecten te wachten, zodra dit klaar is kunnen ook hiervan de puntjes op de ‘i’ gezet kunnen worden. Maar als interieurstyliste ben je nooit klaar….. de uitgebreide foto’s van de restyling volgen binnenkort. tot die tijd in de galerij hier beneden een kleine sfeer impressie…

Verder liggen er alweer een aantal nieuwe projecten te wachten, waaronder een hele gave Moederdag actie! Maar daar moeten we nog even op wachten!