Volop na-zomeren

Wauw! Wat mogen wij nog van een paar prachtige september weken genieten!
Overdag genieten we volop buiten van de zon en de heerlijke temperaturen!

S’avonds beginnen we al wel te merken dat de herfst binnenkort zijn intrede zal maken, het wordt al vroeg donker en ook de temperaturen gaan snel naar beneden s’avonds wat ons toch vroeger op de bank in huis zet dan dat we misschien wel willen. Des te meer reden om het ook in huis weer aangenaam te maken.

Húske Styling heeft de zomer kleuren groen, deels vervangen door de prachtige warme herfsttinten: koper. De kussens op de bank zijn weer toegenomen, maar ook de prachtige dekens en plaids hebben hun plek weer gevonden. Nu het sneller donker is, staan ook de kaarsen en waxinelichtjes weer te pronken in hun koperen glaasjes, wat weer voor prachtige lichtval zorgt zo s’avonds op de bank.

Met nog maar een paar weken te gaan, staat ook de woonmaand oktober voor de deur met als aftrap de VT wonen & designbeurs in Asterdam, de kaarten zijn geregeld en we kunnen bijna niet wachten tot het zover is! We zijn benieuwd naar de nieuwe trends en kleuren voor aankomend seizoen.
In oktober start Húske Styling ook met een geweldige actie! deze laat nog even op zich wachten, maar hou onze FB en site goed in de gaten!

 

 


Reacties zijn gesloten.